top of page

Kiket várunk

A gyermekek az óvodát megelőzően egy-másfél évig szoktak hozzánk járni, hetente 3, 4 vagy 5 napon. Van, aki ebéd előtt hazamegy, vannak, akiket ebéd után visznek el, és olyan is van, aki igényli a délutáni felügyeletet 16 óráig.

Két éves korára a legtöbb kisgyermek kimondottan érdeklődővé válik saját kortársai iránt, egyszersmind megnyílik a másokkal való kapcsolatteremtésre. Ez megkönnyíti, hogy ránk bízzák a szülők gyermeküket, amíg dolgoznak. Családi bölcsődénk elsősorban rész- vagy rugalmas munkaidőben dolgozó anyukák számára lehet ideális.

A két éves kor alsó korhatárt jelent.

Magunk főzünk

Az étkezést magunk biztosítjuk. Tízóraira több féle friss gyümölcsből, zöldségből választhatnak a gyerekek.

Az ebédet  a családi konyhában, a házi ételkészítés eljárásaival, helyben főzzük. A menü alapját a hagyományos, magyaros ízek képezik. Minőségi és lehetőség szerint friss alapanyagokat használunk.

Az elmúlt évek során számos "trükköt" fejlesztettünk ki annak érdekében, hogy a gyerekekkel minél több féle ízt megkóstoltassunk és megszerettessünk.

Sok időt töltünk a szabadban

A Katica a jó levegőjű Tétényi-fennsík peremén található. Levegőzéshez nagy méretű saját játszó kert áll rendelkezésre csúszdával, homokozóval, mászókával, mobil játékokkal. Mellettünk óriási rét van, és egy kis fenyves erdő, így forgalomtól mentes területen sétálhatunk. Törekszünk rá, hogy minél több időt töltsünk a szabadban. Hidegtől, sártól nem ijedünk meg!

bottom of page