top of page

Ahányszor megsütjük a mézes süteményt, mindig eszünkbe fog jutni a Katica Ovi, Dini első nagy lépése a külvilág felé! Hálásak vagyunk a sok segítségért, türelemért, amit tőletek, nálatok kaptunk, és azért a sok mindenért, amit Dini az év során tapasztalt és megtanult! Nagyon köszönjük!

Kedves Emi és Anna!
Még egyszer köszönünk minden kedvességet, odafigyelést, szeretetet, nevelést, a sok fejlesztő játékot, a nyugodt hangulatot, a kellemes környezetet, az élményekkel teli kertet, a finom ételeket, egyszóval mindent, amit Zsombi kapott Tőletek. Megnyugtató volt a tudat, hogy a kis fiam jó helyen van Nálatok, Veletek!
Akinek csak tudom, ajánlani foglak Titeket!
További sok sikert, és mosolygós kis Katicákat kívánunk! :-)

"...Bárcsak születne még egy gyerekem, hogy járhassunk még hozzátok...!"

Kedves Emi!
Örülök, ha sikerült kifejezni legalább egy részét annak, amit köszönhetünk Neked.  Amikor először beléptünk az otthonodba, amit nagylelkűen megosztasz sok idegen kisgyerekkel és anyukával, csak azt láttam, hogy ízléses, szép házban kedves óvónénik ötletes feladatokkal és játékokkal "szórakoztatják" a rájuk bízott kicsinyeket. A te sok fáradozásodat, a kitartó törekvést, hogy mindig korrekt és pontos módon intézd a szervezési feladatokat lassan fedeztem fel. Külön köszönöm tanácsaidat, buzdításodat, hogy legyek bátran kitartó és következetes Anna nevelésében és gondozásában. Úgy érzem, kevés olyan hely van ma a világban, ahol az állandóság nyugalmát és biztonságát megtapasztalhatjuk, megtapasztalhatják gyermekeink. Kívánom, hogy a Katica ezt jelenthesse sok más kisgyermek és anyuka számára is.
Szeretettel,
Zsuzsa

bottom of page